torsdag 16 maj 2013

En spräckt klo

aj, aj, aj, Jackson skulle hoppa ut ur hundgården på eftermiddagen och snabb som han är så lyckades han slinta och spräcka en klo. Efter en undersökning var det bara att konstatera att han hade klyvit den. Han hade riktigt ont. Efter några samtal satt vi oss i bilen och åkte till jourveterinären i Vännäs, där blev det nedsövning och  operation av klon. Lillgubben.

Nu är vi tillbaka på jobbet igen med foten i ett stort paket och ont så han inte vill röra sig alls. Han vägrar pinka så vi får se hur det går.... om det bli läckage inomhus eller om han håller sig till i morgon. Veterinären trodde att det värsta onda skulle vara över i morgon, annars var det bara att ringa så skulle hon skriva ut mer smärtstillande. Hoppas, hoppas att det värsta är över i morgon.

Sen ska bandaget bytas om tre dagar, fast det det föll av när jag tog ut honom ur bilen, så det vara att göra om det igen. Efter tre dagar ska jag kolla så det inte är inflammerat eller så, sen ska han ha det tills det har börjat bilda en hård hinna på klo igen. Det blir inga långa promenader och ett mer stillasittande liv ett tag framöver och dessutom en tratt igen. Han har det inte lätt lilleman. Just nu är han verkligen slak, ser fram emot morgondagen och hoppas att han har piggnat till lite grann i alla fall.

Lev och må
Britt-Inger

1 kommentar:

  1. Stackars liten, hoppas det läker fint och han slipper ha allt för ont!

    SvaraRadera