söndag 24 juli 2011

Min blogg skenar

Jag var inne och kollade min bloggs statistik, oj, oj, oj vad statistiken har skenat iväg. Vilket i sig säger en hel del om vad människor har sökt på för ord under den här perioden. Det som har hänt i Norge engagerar och berör människor. Vilket är bra för det skulle ju vara för hemsk om vi hade blivit så blasé att vi inte brydde oss om dessa oerhört tragiska händelser som har hänt Oslo. Sen måste livet gå vidare och vardagen måste få sitt utrymme, men vi får hoppas att det som berörde lever kvar och att människor börjar tänka sig för lite mer.

Vi har träffat en del människor idag och det givna samtalsämnet var givetvis Norge och det som hänt där. Vi behöver inte alltid tycka likadant i andra avseenden men det här enar människor, ingen vid sina sinnes fulla vätskor tycker att det som hände är okej. Men som sagt livet går vidare och det vardagliga måste få sitt utrymme.

Vilket innebär att umgås med människor man tycker om och trivs med, så som de som vi var bjudna på surströmming av. Tack för en trevlig middag till Kerstin och J-O.


Idag var det ovanligt gott med surströmming.


För att inte tala om hur god efterrätten var hjortron och grädde. Norrlands guld när det är som bäst.

Men det innebär också att hämta en pilsk Jackson (Sikta löper) hos Carro och plocka ner honom på jorden så han inte pissar överallt och motionera hundarna så att speciellt lillgrisen blev slut och förebygga en natt full av yl. Så nu ska jag gå över till Carro och befria henne från detta lilla monster.

Ha det så gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar