måndag 6 juni 2011

Hemma igen och på väg igen

Grönskan har slagit till (och myggen) det är så vansinnighet vackert ute nu. Körsbärträden är översållade med blommor och som det ser ut just nu kommer det bli översållade med bär sedan. Vitsipporna de sällsynta kommer år efter år och är vid det här laget härdiga det norrländska klimatet.
Maskrosorna växer ståtliga gula och i massor i vår trädgård.

Men det finns även gullvivor och smörblommor och en massa andra blommor. Körsbärsträdet på baksidan huset är stort och översållat med blommor även det.


Kolla in biet som just har ätit lunch


Idag är sista dagen hemma för i morgon kl 09.00 ska vi befinna oss på jobbet för det första mötet för dagen. Sen är det jobbet som gäller två veckor framåt innan nästa ledighet infinner sig. Fördelen med det är att jag kommer att träffa mannen i mitt liv, lille Teo. Det är en exploision av ord som kommer ur honom, han talar och talar och talar. Man kan säga att inte släktar bort sig precis, den underbare lille mannen.


Sen har jag varit tvungen att bandagera lille Jackson igen för han slickar upp det nästan läkta såret hela tiden. Man kan inte säga att han direkt gillar det, men vad att göra när han inte låter bli det. Skärper han sig inte blir det tratt.

4 kommentarer:

 1. haha jamen det säger du, helt sjukt. Känner mig verkligen dyngtjock och med all rätt :P hah!

  Hojta till om ni är i Forsbacka någonting så ni kan kika förbi här i Boliden :)

  SvaraRadera
 2. Jösses vilka veckor ni har haft!

  SvaraRadera
 3. Vi jobbar två veckor nu, men sen ska jag se om vi inte kan hitta igen varandra

  SvaraRadera
 4. Nova har ju sår på svansen, men blev helt rabiat med tratten, så nu kör vi med munkorgen fungerar jätte bra! Hoppas han låter såret vara så det får läka!
  Ha det bra

  SvaraRadera