torsdag 21 juli 2011

Konstgryt

Igår kväll åkte jag, Casper och Jackson med Carro och Zigge till ett konstgryt. Marita kom med sina barn och två hundar. Först ut var Zigge och sen var det Jacksons tur, han var mycket skeptisk först men kom snart igång med att springa i gångarna. Han förstod att alla var upphetsade men fattade inte riktigt vad det var som var så himla bra. Sen var det Caspers tur, hmmm han gillade det inte riktigt, framförallt gillade han inte det när det var mörkt. Släpptes det inte lite ljus gick det bättre men han kommer nog inte bli någon grythund. Fast när han kom ut visade han intresse för att gå ner igen.

Men han tyckte det var läskigt när han var där inne.

Sen var det dags för Maritas hundar och Ettan sprang i gångarna som hon skulle. Sen kom Pacha som inte bara sprang i gångarna utan skällde skinnet också till sin mattes stora glädje.


Här är Pacha framme vid skinnet och skäller, Carro viftar på skinnet där inne så det står härliga till. Marita står ovanför Pacha och berömmer och tjoar så det förmodligen hördes i flera mils omkrest. Glädjen visste inga gränser hos matte.

Sen var det Jacksons tur igen, han stack in utan problem och han sprang som han inte gjort annat i gångarna, men han skällde aldrig på skinnet utan var bara fram och nosade på det.


Det var inga problem att gå in utan han gick in och sprang runt där inne och verkade gilla det.

Det var en riktigt trevlig kväll med trevligt sällskap. Kul att se hur det fungerar och vad det är Jackson kommer att göra senare. I helgen ska Carro ha Jackson och han ska kanske få träffa en kille som ska jaga in honom, så vi ska lämna honom till Carro på hennes jobb idag. Sen bär det iväg till fjälls för oss andra, vi ska upp och titta till stugan där uppe.

Lev och må

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar