onsdag 29 september 2010

Teo, katten och hundarna

Detta är den berömda Teo han kan också kallas hungran, för han är ett mycket hungrigt barn som hela tiden säger min mat, min mat. Kortet är taget på gammelmormors 80 års dag nu i september.

Han har nu åkt hem till sin mamma och pappa (tack för lånet). Han tog med sig vår katt, det gick inte skilja dem åt, vilken kärlek.........
Det var klart att pojken fick med sig katten hem, kärleken var dessutom ömsesidig. Så Teo är nu en mycket stolt ägare till 12 åriga Missan en mycket snäll och mjuk kastrerad honkatt.


Enligt rapport har han mjukat och dansat för henne hela kvällen, han verkar tro att han måste underhålla henne. Något han gått in för så till den milda grad att han slocknade i soffan helt utmattad redan strax före sex.
Här hemma har vi städat upp efter besöket och varit på en lång skogspromenad. Casper uppskattade detta då han inte fick sin dagliga runda igår.
Idag var inte den gamle med eftersom han inte mår riktigt hundra just nu. Det här kortet är taget i somras. Den gamle är flat, labb och golden, han är 12 och 1/2 år gammal, men oftast pigg och snärtig.
Den lille heter Casper och är en Australisk terrier som är 4 och 1/2 år gammal som gillar att vara ute på långa promenader. Han ser till att matte inte blir försoffad, tack för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar