söndag 19 februari 2017

Gunnel 87år skrev en artikel om vården och tackar för responsen

Den 5 februari kom Gunnels ,min mammas, artikel om vården i Norran och snabbt gjorde NEWSNER ett reportage och sen Expressen. I samma veva som hennes artikel gick som en löpeld genom Sverige så flyttade mamma från sitt korttidsboende som hon hyllade i artikeln till ett permanent boende en bit bort i korridoren i samma byggnad.
Alla tre inläggen här

Hon trivs även på sitt nya boende där hon nu har sina egna möbler i. Det blev uppståndelse på boendet efter artikeln och det pratades en del om den både bland personal och patienter. Norran skickade kommentarerna under artikeln till mig via mail och jag har jag läste upp för henne. Mamma blev imponerad och lite rörd över allt beröm.

Det har nu sjunkit in hur stort det blev med hennes artikel. Särskilt sen hon fick brev till boendet. Brev som tackar henne för att hon har ingjutit hopp. Hennes artikel har stillat en oro om att hamna på ett boenden på äldre dar. Kan hon trivas så kan andra det också, verkar de tänka.

Gunnel vill här meddela att hon är mycket tacksam över allt som skrivits och är glad över att hennes artikel kanske gjort lite skillnad för de som har läst den. Hon har bara berättar om sin upplevelse och är glad om den kan vara till glädje för andra.

Tack alla ni som skrivit och delat hennes artikel.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar