söndag 13 juli 2014

Evas numerologi

Jag har fått ett 42 sidor långt kompendium av Eva Magnusson där hon har tittat på mitt stjärntecken, numerologi och enneagram. Jag säger bara en sak WOW och tusen tack Eva.

Hon har prickat in mig och mitt sätt att vara på precis rätt. Jag lovar att den person som idag känner mig allra bäst är Eva Magnusson efter hennes träffsäkra kompendium. Det var fantastiskt roligt att läsa det. Jag kom på mig att le så där stort ni vet, så det känns i hela ansiktet. Ibland skrattade jag högt av igenkännandet i det jag läste. Sambon tittade på mig som jag inte var riktigt frisk, men sa inget. Han börjar vara tränad nu.

Jag kommer fortsatt läsa i kompendiet då Eva har skrivet något för varje datum i månaden. Jag vet också att jag kommer återvända till det hon skrivit av olika skäl. Som avslutning hade hon skrivit en dikt.

Jag finns, jag lever, jag är här nu, just nu är jag här
Vägen jag vandrar går i krökar, men jag går framåt utan besvär
Ibland så stannar jag och vilar på gröna ängar
Det r så skönt att slippa sängar
Dricker vatteni den klara bäcken som rinner så fort
Känner mig rik, ser en varg och det är stort
Allt jag vill vända till det positiva
Fast depressionen försökt tränga sig på ochjag hört den mot mitt hjärta bankar
Är tacksam för allt jag har och som jag fått, livet är trots allt väldigt gott // Eva

Tack finaste Eva 
du förgyller min tillvaro

Lev och må
Britt-Inger

1 kommentar:

  1. Oj, Det var väldigt vackert skrivet!! Blir riktigt rörd!! Tårarna bara rinner!! Av glädje. Du förgyller min vardag ska du veta och det tycker jag är så bra. kommer du ihåg när jag sa att du skulle se upp för överraskning på kvällen. Och då sågs vi i Riddarhyttan! I en fantastisk utbildning! Jaa livet är fantastiskt!!

    SvaraRadera