tisdag 24 april 2012

Mycket att göra och för lite tid

Oj, vad det hände mycket, det känns som att livet går lite för fort just nu......Hinner inte med allt jag vill göra. Hamnar i nya situationer som är otippade, upptäcker att den mänskliga naturen är skiftande. Konstaterar att olika fall ödets lotter när det gäller förståndet. En del höll sig framme när Gud delade ut hjärnorna och andra smet, så att säga. Men man lär sig alltid något nytt varje gång.

Hundarna och min egen fysik stryker på foten när jag får så här mycket runt mig. Måste ta tag i både kroppen och djurens motion. Håller på med min D uppsats som gått lite i stå, ska försöka ruska liv i gnistan för att göra klart den och sen är det byggnadsnämder, brandkårer, kvalitetsansvariga och fan och hans moster att hålla ordning på förutom den vanliga ruljansen.

Det är bara att inse att vila får jag göra i graven innan dess har jag inte tid. Men en sak som är trevlig och det är att jag har hittat nya vänner, trot eller ej på nätet, som har visat sig vara riktiga vänner dessutom. Så det blev, kan man tänka.

Lev och må

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar