fredag 22 oktober 2021

Att göra saker tillsammans


Har suttit och morgonfilosoferat. 
Att göra saker tillsammans är alltid lika roligt. Just nu är vi tre generationer Lundqvist som jobbar mot samma mål. Helt otroligt roligt. Vi har alltid umgåtts och arbetat tillsammans i vår familj och det över generationsgränserna. En tradition som jag är så glad över att den lever vidare. 

Vi har haft familjeföretag under hela min uppväxt och arbetat tillsammans i perioder. Vi har ibland åkt på semester tillsammans och funnits där för varandra när det behövts. Samtidigt har det alltid funnits en valfrihet i att göra något annat som inte har haft med familjen att göra och familjen har funnits där ändå. Det finns ett osynligt band av gemenskap och tillhörighet som gör att oavsett om det går lång eller kort tid som finns tillhörigheten ändå kvar.

I övrigt så har det snöat hela natten vilket gladde djuren som hoppade runt i snön. Själv har jag lite delade känslor inför det vita som singlar ner från himmelen. Det blir ljusare och trevligare, det måste erkännas. Men det kommer bli en lång vinter när snön lägger redan nu.

Lev och må
Britt-Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar