måndag 16 december 2013

Julen närmar sig

med stormsteg. Jag håller mest på att sortera papper och få ordning på mitt hem igen. Det tar sig, det tar sig sa mordbrännaren och vifta med hatten snart är mitt hem som jag vill att det ska vara. Mycket har hamnat i soporna, efter 15 år med ungdomar (och då borträknat de egna) så har det blivit lite prylar.

Jag hittar också en del saker som jag inte har hjärta att slänga, som en skärbräda med alla vi som bodde här inbrända i träet, till och med hunden och katten är med. Den fick bli kvar. Annars har jag varit ganska skoningslös i mitt slängande.

Alla papper verkar däremot vara en ändlös historia efter 15 år. Så jag sorterar och sorterar och sorterar och nu har jag kommit i det stadiet att jag lägger det i kartonger och ställer ut det i vårt uthus. Får ta det när andan faller på eller när jag får kasta det.

Så var det julen och som vanligt har jag inte köpt en enda julklapp ännu, varför frångå traditionerna. Det löser sig, vi har inte så höga krav i vår familj, det är ju faktiskt tanken som räknas. I år kommer vi nog åka ner till min gamla mamma och fira jul, hon är 84 år så hon kan vara värd vår uppmärksamhet. Teo bjöd också in oss till jul, men jag tror att han kommer ha fullt upp så han lär inte märka att vi inte är med.

Snart är det 2014 och jag ser fram emot det året med spänning och förväntan.

Lev och må
Britt-Inger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar