söndag 3 oktober 2010

Jimmy och Therese har åkt till Thailand

Jaha, då sitter jag här för andra natten i rad och kraxar, hostar och snorar. Idag åkte Jimmy och Therese till Thailand, planen är att de ska vara borta ett år eller mer. De startar i Khao Lak där de ska bo och jobba tills April. Therese ska jobba som receptionist och Jimmy ska jobba som tolk/guide för svenska turister som ska på utflykter. De kommer båda två jobba hela dagar, fyra dagar i veckan. Här är adressen till hemsidan  http://www.similantour.com/similan_se.html. Sen lät det som att det kanske skulle bli Pattaya och efter det pratade de om Australien. Vi får se hur det blir, långt borta är de i alla fall, lite för långt borta både i tid och i mil. Men vad att göra, samtidigt är det ju bra att de gör bort sin värsta äventyrslusta nu när de är unga och inga barn har. Therese kommer hålla oss alla uppdaterade med sin blogg http://thereselindau.blogg.se/ vilket är jättebra när de är så långt borta. Det är fördelen med bloggandet at vardagen kommer lite närmare när milen är många.
Imorgon eller rättare sagt idag åker vi hemåt igen och på måndag är det arbete igen på http://forbacka-hvb.se/ hoppas bara att jag piggnar till snart från den här förtvivlade förkylningen.

Det här stugan i fjällen där vi kommer tillbringa så mycket tid
vi bara kan till vintern
Det är det i det här huset jag sitter och skriver just nu, det ligger i Sädvaluspe strax ovanför Jäckvik i Arjeplogs kommun. Ett riktigt smultronställe som vi byggt själva under mycket möda, stort besvär och en hel del försakelser, Men det är det värt i alla fall när det klart.
Utsikten från altanen sedd genom räcket


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar