onsdag 17 oktober 2012

Nu har snön kommit

i morse låg det ett snyggt vitt täcke över den allt brunt och grått som hösten står för. Linda gjorde klart sin Krönika och skickade in den, men nu ska hon ha ett foto också, så det blir till att ta med kameran i morgon och föreviga den lilla damen. Hon måste skicka in ett kort som ska finnas med när hennes krönika finns i tidningen. Och vilken krönika det blev sen, mycket bra. Jag är sååååå stolt över henne. Arbetaren är tidningen där Lindas krönika ska bo. Jag kommer länka den när den kommer i tryck, eller jag kommer förmodligen länka den överallt. Jag är så glad för hennes skull.

För egen del så går jag i väntans tider fortfarande, Anna ringer i morgon skrev hon, men hon skrev också att hon tyckte den var bra, så det kommer i alla fall inte vara allt att ändra på i den.

Jag har varit ute med hundarna på en kylig men stärkande promenad på heden. Det är så skönt för nu kan jag ha dem lösa, Jackson har fattat att han inte ska sticka till skogs utan hålla sig i närheten. Så de har verkligen rasat av sig idag, snön är rolig för en liten hund. Jackson har mest sprungit med bredsladd bredvid Casper som sett måttligt road ut.
Lev och må
Britt-Inger

3 kommentarer:

 1. Ibland känns det extra bra att inte bo så långt norrut, jag vill INTE ha snö än! Men det är väldigt fint :-)

  SvaraRadera
 2. Så vackert med snö. Vi här nere i södern har haft 14 grader varm mitt på dagen. Riktig vårkänsla :-) / Nettan

  SvaraRadera
 3. Ja det är tur jag bor lite söder ut, vill inte ha snö riktigt än!
  Ha det bra

  SvaraRadera