söndag 9 januari 2011

En helg som inte blev som det var tänkt.

Jaha då var den helgen till ända och inte blev den som det var tänkt heller. Vi hade planerat att åka till fjällen men Rogers förkylning och en rörig situation på jobbet gjorde att det inte blev av. Sen var det meningen att det skulle komma ett par kompisar hit och hälsa på oss men de körde hem till vårat hem iställer så det blev inte av det heller. Vi fick oss ett riktigt gott skratt när de ringede och undrade var vi var. De var i Forsbacka och det var vi med, fast i Vindeln, lite rörigt kan det bli det här med att vi döpt vårt företag till vårt byanamn. Och idag vaknade vi upp till hur mycket snö som helst, så Roger åkte hem för att skotta och jag ska klä på mig och gå ut och skotta av trapporna här. I morse när vi var ute såg det ut som att Jackson skulle drunkna i snön, men han är en kämpe och tog sig fram i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Hej Britt-Inger! Inte visste jag att du hade en blogg, men vilken trevlig överraskning. Hit kommer jag tillbaka fler gånger. Hoppas ni har det bra trots all snö, det finns de som säger att det är bra med snö om man gillar vinter. Ja, bara man slipper skotta så, tycker jag.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jo då, visst har jag det. Jag har skaffat mig en blogg för att till exempel mina söner ska kunna få lite vardagstjafs till livs. Den ena bor i Thailand och den andre i Göteborg. Sen tycker jag det är lite roligt också. Och just nu har jag ju en liten Jack som bor hos oss, och då kan ju Carro hålla sig uppdaterad om hur det går för honom också. Så det finns många anledningar till att ha en blogg och du är så välkommen att ta del av den.

    SvaraRadera