lördag 1 januari 2011

Sista dagen i fjällen för den här gången

Idag har vi mest tagit det ganska lugnt, vi har dolat på lite ute bara. På förmiddagen kokade vi kaffe och ropade upp Ingemar och Vivanne som kom för att dela en panna java med oss.


Koka kaffe över öppen eld är oslagbart gott, det gå inte ens att jämföra med latte och alla andra kaffesorter som finns.

Vi åkte aldrig ut med skotrarna idag eftersom Roger har ganska ont i halsen och håller på att hosta lungorna ur sig. Men man kan ju inte var ainne när man är här så ute har vi varit i alla fall. Solen orkade nästan upp över fjällkanten idag, men om en vecka orkar den nog hela vägen. Himmelen har varit oerhört vacker eftersom solen har färgat den i olika färger, sen är utsikten överhuvudtaget fantastisk från vår tomt.


I morgon åker vi tillbaka till Vindeln och arbetet igen, jag vet inte när vi åker upp nästa gång men jag hoppas det blir snart. Nästa gång tar vi nog med oss lille Jackson också han kommer få kompa ihop med Casper i bagen under skoterturerna. Det ska bli roligt, Casper är van att dela bag med andra hundar så det blir nog inga problem med honom, men man kan ju aldrig veta hur Jack reagerar på att åka skoter. Saknar det lilla vilddjuret lite grann. Har pratat med tjejerna och de gillar honom på dagen men inte på natten, det är ett bra preventivmedel med en valp eftersom man kan jämföra dem med en baby och då avtar intresset för att bli gravid i alla fall. Han har fått sova i sängen hos dem och har blivit olidligt bortskämd, men, men det kan han vara värd det lilla livet. För när vi kommer tillbaka blir det andra bullar av.

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar