lördag 15 januari 2011

Ny bil och surströmming

Idag har vi varit i Luleå och köpt en ny bil, eller ja en bättre beg. bil. Det blev en Audi avant 2.0 TDI Quattro -08 kvartsgrå, vi bytte in King Caben tack för det. Så nu är det färdigskumpat, nu kommer vi åka som på moln jämfört med Kingen. De fick montera dit extraljus och ett hundgaller innan vi kunde hämta den, så på fredag blir det affär. Så härligt det ska bli.
På vägen hem från Luleå åkte vi in på ICA och handlade till middagen och det blev surströmming, så gott. -30 grader kallt ute, så vi till och med öppnade burken inomhus. Vi avnjöt denna underbara middag under mer eller mindre tystnad, det enda som hördes var våra njutningsstön och ett eller annat superlativ om hur gott det var. Vi har efter det hoppats på att ingen ska få någon ide om att komma och hälsa på oss, för det luktar surströmming så det står härliga till. Jag var ute med hundaran och gick i en vägg av lukt när jag öppnade dörren. Men det är det värt och kommer någon får de skylla sig själva.
Annars är allt lugnt, vi njuter av att vara hemma, jag har sovit som en klubbad säl i natt och hoppas jag kommer att göra det i natt igen.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar