torsdag 13 januari 2011

Hemmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, så skönt, det är hur länge sen som helst som vi var hemma. Men nu är vi det och ska så vara tills söndag, då ska vi återvända till arbetet igen.
Huset var sig likt och tänk det bästa med att var borta är att komma hem igen. Möblerna är så snygga, gardinerna helt underbara och för att inte tala om hur fruktansvärt hemtrevligt det är. Sen kommer vi till det bästa skithuset och sängen, det finns inget bättre än att få gå på sitt eget dass, så härligt. Och att sen få lägga sig i sin egen säng är obeskrivligt underbart. Det tråkiga är att den här känslan håller bara i sig i några dagar sen återgår allt till det normal tråkiga igen..... Men vad gör det jag ska då njuta så länge känslan finns där.
Annars så har jag varit ute på en långpromenad med hundarna i byarna Forsbacka och Krångfors. Jag hade egentligen tänkt att gå upp på heden men det var inga skoterförare som varit där och spårat så det gick inte. Jack ska över och hälsa på hos Carro idag och i morgon ska han stanna där för resten av helgen. Lillgrisen, det är inte utan att jag kommer att sakna honom, hon får hårdträna honom på stå, så att han kan det som ett rinnande vatten inför första utställningen. Men det bör inte vara ett problem att lära honom han är så fruktansvärt lättlärd och matsnål.  =)  Vilket är en bra kombo i ett lärande. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar