fredag 17 maj 2013

Massvåldtäkt, inga problem, eller?

Lagen är skriven av män för män, så måste det bara vara, finns ingen annan logisk förklaring för denna dom. För hur kan man annars frikänna de tre förövare som förgrep sig på en ung flicka med en vinflaska tills de till sist upptäcker att hon blöder. Förklaringen att flickan var blyg när hon knep igen benen är bara för mycket. Jag menar finns det ingen som tänker tanken att hon faktiskt inte vill bli knullad med en flaska.

En självklar slutsats i det här läget borde vara att hon var skräckslagen och försökte på detta sätt undkomma den annalkande flaskan som skulle tryckas upp i hennes underliv. Hur är man funtad när man ens kan komma på förklaringen att hon kanske var blyg, när hon förmodligen var helt utom sig av skräck, att hon förmodligen var livrädd när flera killar gav sig på henne och inte vågade få fram ordet nej. Paralyserad av skräck.


Ingen kan gå igenom det denna flicka har fått uppleva utan att få med för livet av det. Hon kommer få leva med detta trauma resten av sitt liv och gärningsmännen som tillfredsställt sina sexuella lustar på henne går fria. Flickebarnet har inte bara blivit skändad och våldtagen av tre män hon har också blivit pissad på av samhället. Är det ett sådant samhälle som vi vill fostra våra barn i, för nästa gång kan det handla om våra barn, är det fortfarande okej med en sådan dom då????? 

Ingen vill att ens barn ska bli utsatt för det som denna flicka fick uppleva, att gärningsmännen sen går fria är en skam för vårt rättsväsende. Se de män som har en sjukt sexualitet för vad den är, SJUK, och rättfärdiga den inte genom att lägga skulden på offret. 

En något arg
Britt-Inger


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar