tisdag 15 februari 2011

En råtta på menyn

Jaha, ja kylan den bara fortsätter och verkar fortsätta hela veckan. Just nu är vi tillbaka i Bergnäs vi får se om någon av oss måste åka hem och hålla värmen i huset. Hos ett par som vi känner var det över -40 grader kallt i morse när de gick upp, det är vad jag kallar kyla det.
Det gick över förväntan bra hos tandläkaren idag, men det kan bli värre nästa gång för då vankas det rotfyllning, huga huga ingen lek det.
Roger bjuder mig på hotellet i Vindeln på en trerätters middag med interaktiv teater, ska bli skitkul.
Linda jobbar dessutom som kock.

En råtta på menyn

Ny deckargåta av och med Profilteatern

Samma koncept! Ny gåta! I höst fortsätter vi med vår nya deckargåta, av och med Profilteatern. Tre rättersmiddag och interaktiv underhållning med massor av ledtrådar, dolda motiv och hänsynslösa gangsters!

Ät gott, var uppmärksam på ledtrådar, och utmana dina deckar-gener för att lösa en mordgåta tillsammans med dina vänner, släktingar eller arbetskamrater!

Det är Linda som har arrangerat det hela så det har löst sig, hon har till och med fixat med personal som ska arbeta för oss. Tack för den fina omtanke Linda och tack Roger för att du bjuder mig på detta. Det kommer en rapport senare om det hela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar