tisdag 22 februari 2011

Solen lyser och fåglarna kvittrar

Vilken dag solen lyser och fåglarna kvittrar, man kan inte bli annat än glad. Det har i och för sig varit kallt i natt men jösses, vilket väder vi fick idag. Det känns som att det kan vara hopp om livet för en vår i år igen. Idag har det varit möten och åter möten på jobbet, men på eftermiddagen blev det tid över för en promenad. Jag gick ner till Vindelälven och njöt av solen, man kan inte annat än längta till fjällen en sån här dag, tänk att få köra till en fjällsjö ta fram pimpelspöt och låtsas att man fiskar och bara njuta av livet. Ser verkligen fram emot sportlovet då vi ska dit och vara LEDIGA. Men fram tills dess får jag njuta av promenaderna ner till Vindelälven i strålande sol med hundarna, inte så illa pissat det heller faktiskt.
 Här kommer en liten Jackson springandes för allt vad tygen bär, promenaden var välbehövlig för både människa och hund eftersom det har varit möten hela dagen idag.

Casper kom inte sent efter Jackson, det är bara Bamse som skiter i vilket eftersom han har hittat en hög med älgskit att äta av, så varför ska han komma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar