torsdag 24 februari 2011

VM och skällande hundar

Har sett på VM, jösses vad spännande, jag får rysningar av det, vilken final brons och guld vinner Jönsson och Hellner och på sättet Hellner vinner sen. Hellner har en blogg som han kommer att uppdatera under VM http://nyheter24.se/sport/vinterkanalen/marcus-hellner/ Han har också en vanlig blogg som ligger vilandes under tiden han skriver i VM bloggen http://www.marcushellner.se/


Emil Jönsson har också en blogg http://www.emiljonsson.se/  
Det kommer bli mycket drama att följa den närmaste tiden. För nu är det ju inte bara herrarna som är duktiga vi har ju fantastiska damer också, det kommer bli en svettig tid framöver. Phu, men roligt.

Men nu till något helt annat, den senaste tiden när jag gått ut med hundarna har Casper rusat iväg och skällt som en galen furie. Vi har ju sett en del spår på promenaderna, men när jag läste Mat Mias blogg fick jag se blidbevis på det han jagar upp sig om. Mia jobbar i grannhuset där jag jobbar.

Här är orsaken till alla spår och allt skällande, ett sött litet rådjur, när man hör Casper kan man tro att det är hin håle själv som gömmer sig i buskarna. Lille Jackson hakar på han med i skällandet, själva jagandet är han bara med en bit på sen kommer han tillbaka och överlåter det åt Casper (än så länge i alla fall).
Annars så har jag pratat med Peter och det låter som hans tjej Carro är intresserad av att haka på med sin hund när jag ska gå på kurs med Jackson på Hundakademin http://hundakademin.se/ Nu ska jag bara få allt att funka tidsmässigt. Vi får se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar