lördag 26 november 2011

Berit kom på besök i natt

Det var ett himla båsande utanför. Jag vaknade vid halv fyra snåret av ljudet från Berit. Sen kollar jag in tidningarna och läser att det är en dubbel storm på ingårende, hmmmmmm undrar just vad den kommer att heta då Beirut kanske. Tiden och vädret är ur led, i morgon är det första advent och inte stake i sikte. Har ingen känsla alls för julen, jag hoppas det kommer snö så jag kommer i fas annars kanske det inte blir någon jul i det här hushållet.

Lev och må

2 kommentarer:

  1. Hej Britt-Inger! Här i Västmanland blåser det så in i vassen också men jag känner mig hemma med det. Jag är ju från Bohuslän och där är det en himla blås jämt o ständigt. Vi hängde upp stjärnan och satte i ljusstakarna för en stund sen men INGET annat. Men jag har varit o hjälpt en ensam gammal dam idag med hennes julgardiner och juldukar och hon vart så glad..Tänk så lite man behöver göra för att göra en människa glad...Ha en god helg önskar Wendela :-)

    SvaraRadera
  2. Sv. Ja det gör jag nästan varje dag, hoppa upp på sten, söka godis i trä eller gräs m.m. Det är den mer ordnade träningen som jag inte kommer mig för som skulle behövas, men lusten kommer väll åter.

    Ha det bra

    SvaraRadera