torsdag 3 november 2011

Tradera och fint besök

I går skulle vi åka en snabb sväng till jobbet, jag hade lindrat min nackspärr med medikamenter och värme. In i bilen och iväg och det vibrerade utav bare den. Leran hade lagt i hjulen, bra massage men inte så bekvämt hela vägen till Vindeln. Så jag ringde Marita som till handahöll en vattenslang så vi fick spruta bort all lera. Tack för det tjejen, det gjorde hela skillnaden.

På jobbet umgicks jag med Linda Teo och Tilde medan Jonas och Roger höll på med datorerna. Vi åt tacos, mycket gott och sen begav vi oss hemåt i mörkret. Vid det här laget hade medikamenterna slutat ha sin effekt så nackspärren gjorde sig påmind. Väl hemma blev det mer piller och en god natts sömn.

Idag har jag varit ute och chattat med skolan och hållt på en del med min uppsats. Jag har gjort några avslutande intervjuer och fått tag på folk som ska hjälpa mig med olika saker. Jag har också hunnit ner till stan och hämtat kläderna jag ropade in på Tradera. Vilket fynd........jag är helnöjd. Jag har också varit förbi morsan en sväng och kollat in deras nya möbler, riktigt tjusigt. På vägen hemåt sedan gick jag in på Ticket och beställde vår resa till Thailand, vi åker den 18 januari, så härligt det ska bli.

Nu i kväll har vi haft fint besök värre av Sabina med familj, riktigt roligt. Men nu ska jag fortsätta med min uppsats en stund och sen ska teven få min odelade uppmärksamhet.

Lev och må

1 kommentar:

  1. Ja, kommer leran på fel ställen kan den klart ställa till det något - men det var ju skönt att du fick låna en vattenslang så du kunde lösa problemet :)

    SvaraRadera