söndag 2 oktober 2011

Söndag den stora städardagen

Förr i tiden var söndagar vilodagar, hmmmmmmmm det var då det, numer är det den stora städardagen för mig. Antingen ska det städas för att det ska vara snyggt när man lämnar över på jobbet eller så ska det städas för att det ska vara snyggt när man kommer tillbaka hem.


Dammsugaren är en fantastisk uppfinning samtidigt som det är en minst sagt förhatlig apparat. Svårt att avgöra vilken känsla som är den starkaste, förmodligen beror det på hur nära användandet av apparaten man är.


Inte kan man räkna med någon hjälp från den här heller, han tittar mest surt på mig för att jag stör hans vilostund när jag städar.


Och den här försöker mest göra sig osynlig eftersom han inte gillar dammsugare, i det fallet måste jag säga att han är ovanligt klok. Dammsugaren har den förmågan att locka fram just den känslan hos mig med, så det har han nog fått från matte.


Dessutom så regnar det ute och vi har bestämt med ungdomarna att vi ska äta surströmming. Så det verkar som att det blir en inomhus grej och då blir det till att vädra ordentligt och ha många levande ljus. 

Helga vilodagen

2 kommentarer:

  1. Hade jag bott nära hade jag nog våldgästat er...Jag älskar surströmming...Mums. Kram fr Wendy

    SvaraRadera
  2. Du hade varit välkommen, vi åt också en sjukt god lingonpaj till efterrätt. Jag är så mätt att jag knappt kan gå/ Britt-Inger

    SvaraRadera