lördag 1 oktober 2011

Kallt och Lycksele marknad

Kallt ute, kallt inne, kallt i hjärta, kallt i sinne.
I morse vaknade vi och frös, elementen var iskalla och det har varit minusgrader i natt. På med kläderna och ut med hundarna.


Säga vad man vill men frosten ger naturen fantastiska färger. Vid 12 tiden satte vi oss i bilen och begav oss mot Lycksele där vi mötte upp familjen Teo som hade tagit tåget dit.


På marknad måste man få godis och så även denna gång. En regnbågsfärgad sak som gick åt med en väldans fart.


Efter marknaden blev det mat på hotellet eller kåtan utanför Lycksele och till efterrätt blev det en glass. Teo var mycket imponerad av fönstret högst upp i kåtans tak.


När maten var avklarad bar det iväg med alla ner till Umeå för att handla lite bra ha saker. Bland annat så fick Teo en bärbar DVD av sina föräldrar, en som går att ha i bilen. Teo var mycket nöjd med detta inköp. Men innan det bar av till Umeå sa vi farväl till älgen i rondellen i Lycksele och önskade honom god jakt.


Väl tillbaka igen fick hundarna sig en välbehövlig promenad. Det har varit en trevlig dag, som resulterade i 26 par strumpor i inköp till mig och Linda och 13 till Teo på marknaden och så klart en godis till Teo och en jacka till Roger. För att inte glömma det goda brödet som jag köpte till surströmmingen som vi ska äta i morgon.

Lev och må

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar