torsdag 3 mars 2011

Ledigheten har infunnit sig

Vi är nu i fjällen tack för det. Vi åkte hit på eftermiddagen och i bilen lyssnade vi på skidor och väder varningar, Storm/orkan på väg. Som tur var så hann vi upp innan ovädret slog till, vi hann till och med steka fläsk och bruna bönor ute innan väderleken sa att vi var tvungna att gå in. Blåsten har ruskat om huset ordentligt i natt och jag är tacksam att vi inte sov i en husvagn. Så nu är vi LEDIGA.
I morse blåste det fortfarande, men vid tio tiden stack vi i alla fall iväg på en tur, Jacksons första skotertur som gick över förväntan bra, Caspers lugn gjorde nog att Jackson också blev lugn.
Vi åkte upp till Pieljekajse-stugan http://www.kyrkansfjallgardjakkvik.com/Minipris.htm en stuga som är öppen för allmänheten att låna och som går att hyra för att sova i. Det blåste friskt bitvis men vad gjorde det när vi körde på en nypistad led. Efter det att vi ätit en god måltid och avslutat med kaffe satte vi iväg igen mot nya mål. Det blev några mil i trots det blåsiga vädret. På det stora hela en härlig dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar