torsdag 31 mars 2011

Sädvaluspe

Vi packade bilen och åkte från Bergnäs vi nio-tiden i morse, med destination Sädvaluspe. Vi ska stanna tills på söndag. Vilken lycka, behovet av ledighet är minst sagt stort just nu. Vi var upp vid 12 tiden och packade ur bilen, lastade av skotrarna, packade matsäcken, klädde på oss kläderna, stoppade ner hundarna i deras bag, startade skotrarna och drog i väg ut på fjället.
Visst är de söta omstoppade i bagen.

Idag blev det inget fiske, vi bara åkte runt och njöt av det underbara vädret och ledigheten. Vi stannade på en sjö uppe på fjället och tog oss en varma koppen och en kopp kaffe. Eftersom vi kom oss iväg så sen var vi inte ute så länge. När vi var på väg tillbaka till stugan träffade vi på Anette och Kristoffer som vi tog sällskap med resten av vägen. 

Väl tillbaka i stugan blev det till att organisera allt vi släpat med oss. Men kan undra vad allt tar vägen för jag tycker vi har med oss saker varje gång vi åker hit, men har sällan något med oss tillbaka. Helt magiskt.
I morgon kan det bli en långstyrning om vädret tillåter det. Vi får se.

Roger har ordnat med vårt internet idag på eftermiddagen också så nu är vi farliga, jag kan till och med lägga upp en bild med den här uppkopplingen. Men just nu är det hockey igen....och mål blir det, av rätt lag, så det skriks och klappas i händerna här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar