tisdag 1 mars 2011

Sol, sol strålande sol

Har just kommit tillbaka från en promenad på Vindelälvens is i ett strålande solsken. Sådan här dagar är ljuvliga. Solen värmer så på dagarna är det plusgrader, vilket behövs efter den fruktansvärda kylan som har varit här ett tag.
Jag kastade ut lite godis på isen för i hopp om att få en bra bild på alla tre hundarna, vad ska man säga, inte lyckades det speciellt bra. Men en lång promenad blev det i alla fall.

Igår kom Patte hit över dan, vilket race det blev. Jag har gjort ordning en liten hundgård på baksidan av huset dit vi kan stoppa dom när energin och leklusten tar överhand. Det fungerade utmärkt, Roger har tagit hit lite renhorn hemifrån och sen kastade jag inte lite tuggben och hundgodis, denna kombination av godsaker gjorde hundgården till en attraktiv plats.
Själva hundgården är inte så avancerad utan den är gjord av kompostgaller och hundhusen är gjorda av GB-glasspapperskorgar =)) fungerar utmärkt. Sen när snön tinar bort och våren gör sitt antåg kommer vi nog att göra en bättre hundgård, men så länge får kompostgallerna och papperskorgar göra jobbet.

Visst är de snygga, grabbarna bus. Det skiljer ca tre veckor mellan dem, men man kan tro att det är mer. Jackson är som en liten ballerina jämfört med dunderklumpen Patte som egentligen heter Pacha. Bägge hundarna kommer från Vitsuddens kennel.
Annars så var dagen upptagen av möten och körningar till Umeå. Som tur var så slutade mötet i Umeå tidigt, så vi var tillbaka på jobbet vid 20.30 tiden.

Sen var jag bara tvungen att ta med den här bilden på Teo, Jackson och Casper. Alla tre delar stol, Jackson sitter bredvid Teo och Casper bakom. Finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar