onsdag 15 juni 2011

Seg dag, denna dagen

Vissa dagar är segare än andra. Idag har det varit en dag som nästan suttit fast i tuggumi precis som myran i Stefan Demerts visa Balladen om den kaxiga myran.Examen!???!!!??!!!
Jag fick ett mail om examen på min student mail och började kolla upp detta med examen. Så nu har jag börjat plocka ihop papper för att skicka in om högskoleexamen på i alla fall två högskolor kanske till och med tre. Jag kommer skicka till Gotland om Etnologi högskoleexamen, till Malmö om Socialt arbete och den som är lite mer tveksam Umeå och psykologi högskoleexamen. Det kan fattas ett arbete i psykologi. Sen har jag olika inriktningar på alla tre, spännade att se om det går igenom. Vem kunde tänka sig att det skulle bli nåt av det jag har pluggat. Jag har ju egentligen bara gjort det för att jag tycker det är kul. Så nu har jag beställt personbevis och ska kopiera betygen för att skicka in till respektive högskola. Spännande att få se om det blir nåt av det.

Annars så har jag bakat två rabarberpajer, en ska avnjutas i kväll och en ska sparas till fredagens möte. Hundarna har också fått sina sedvanliga promenader, med medföljande mygg. I år måste de vara osedvanligt giftiga de små jä*larna, för oj, vilka stora märken jag får. Det är tur att de lugnar ner sig längre in på sommaren. En av svängarna gick vi ner till älven fast något bad blev det inte idag. Dagens väder har varit en blandad kompott med sol, regn och molnigt och temperaturen inbjöd inte direkt till något bad.

1 kommentar:

  1. Trevlig att kunna gå till vatten! De är så vackert! =) / Marita

    SvaraRadera