lördag 26 januari 2013

Pimpelfiske och dimma

I dag har vi varit ute med skotrarna igen, en händelserik dag. Vädret har varit så där lite blåsigt och fuktigt. Men vi fick i alla fall två fiskar som jag har saltat in nu och ska steka senare, sen blir det knäckemacka och gofisken, mums.

Vi har fått några mil till på skotern, på vägen hem skulle vi köra över Sädva och körde in i dimma eller jag skulle nog kalla det tjocka. Det var så tätt att GPS,en la av, jisses så vill man blir. Vi fick köra bakspåret tillbaka och sen köra rakt fram tills vi hittade stakningen. Det gick inte ha glasögonen på sig de slog igen, så när vi kom hem hade mina ögonfransar en tjock vit maskara. Tur att vi körde på kända marker, det är lätt att köra vill i dimman. GPS;en hittade inte satteliterna i dimman så tätt var det, helt otroligt.

I kväll ser jag fram emot att elda, mysa, njuta av både mat och ledigheten för nu börjar den gå mot sitt slut. I morgon åker vi hem och på kvällen ska jag ta tåget till Stockholm för att träffa ersättningsnämnden. Jag kommer rapportera om detta på tisdag förmodligen. I morgon kommer den avslutande delen av min gästbloggares historia.Lev och må
Britt-Inger

1 kommentar:

  1. Gud så härligt med fiske och skoter!! Tjocka på vägen hem kan ju vara spännande förståss=))

    SvaraRadera