torsdag 26 maj 2011

Hemma och en varg

Vi kom hem ganska sent idag, det var ganska mycket på jobbet innan vi kunde komma oss iväg. Bland annat så har vi firat av våran praktikant och ätit tårta som han hade gjort. Det var ett hjärta på tårtan som var ämnat åt Roger, det är kärlek det, och vi hade köpt rosa blommor till honom som avslutningspresent. Det kommer bli tomt utan honom, han har ändå kamperat i hop med oss i 20 veckor.

Väl här hemma och efter det att vi packat ur bilen tog jag en promenad med hundarna och döm om min förvåning när det kommer två bilar bakom mig. Det var Carro och Emil som hade lagt blodspår åt sina hundar längre upp i skogen. De berättade att det strök en varg runt knutarna, Emils mamma hade sett den när hon var ute med hundarna. Spännnade värre.

Kanske var det den här vargen de såg

Efter en stunds pratande kom vi sams om att Carro skulle ta Jackson på lördag eftermiddag och på söndagen lät det som han skulle få prova gå ner i ett konstgryt och krypa. Han kommer tillbaka på måndag eftermiddag och sen beger vi oss på vår lilla resa med den lilla husvagnen.

Men ikväll ska jag bara njuta av att vara hemma och duscha i egen dusch, sova i egen säng och sitta och titta på tv i egen soffa på egen tv, så gött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar