söndag 22 maj 2011

Hundträff med Jackson

I dag har jag varit på en hundträff i Hjuken med Jackson. En mycket bra träff för honom, det var mest jakthundar så det skällde överallt. Sen tränade vi stanna och att passera hundar utan att ta notis om dem. Vi gick också en slinga där vi tränade NEJ (en pizzabit var lockbete) och att går förbi hundar som distraherar. Träffen var mycket bra och Jackson fick välbehövlig social träning. Vi kom dit tidigt och åkte genom byn för att kolla in läget. Så vackert är det enda jag kan säga. Byn ligger utsträckt efter Vindelälven.

Lisa och Jenny höll i kursen, Jenny vet jag inte så mycket om men Lisa har en kennel i byn Hjuken där hon föder upp Jämthundar.
Annars har dagen i övrigt varit lite slapp, tur är väl att det finns sådana dagar också. För i morgon börjar det röra på sig igen. Sen kommer det gå i ett fram tills på torsdag då vi går av på eftermiddagen.

Vi måste börja kolla upp detta med hundgårdstängsel, Casper och Jackson är ena riktiga rymlingar numer och går inte att stänga in med kompostgaller längre. Inte så konstigt kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar