tisdag 19 februari 2013

Våren

I dag var jag ute med hundarna på en promenad, jag njöt av det vackra vädret. Då hörde jag det, det uppfyllde hela mitt inre och gick rakt in i själen. Detta ljud som är som ljuv musik varje år när det kommer, en stilla strof som knappt gick att uppfatta, som till sist fyllde luften med underbar musik. Tänk att en så liten varelse som en fågel kan avge ett ljud som har så stor påverkan att man blir fullständigt lamslagen av hur vackert det är. Vårens första rop på ljusare varmare tider, välkommen att uppfylla mitt inre fler dagar, du ljuva väna lilla varelse.

Dagen har annars mest gått i slappans tecken, eller jag har jobbat vid datorn en del. Har gjort ett utkast till ett litet häfte som en förening ska ha. Det blev riktigt lyckat. Jag fick ett mail om Vetenskapsfestivalen och jag uppfattade det som att det nu var klart att jag ska föreläsa. Vilket innebär att jag måste sätta ihop en föreläsning till det. Jag har också mailat och berättat för de som har varit intresserade av att jag ska komma under vilka dagar jag kommer kunna komma och föreläsa. Ser fram emot detta, det blir som en liten miniturné. Synd att inte husbilen är redo att köras då.

Jag har tänkt att försöka träffa lite roligt folk också under de här dagarna. Hoppas jag får schemat att gå ihop bara så jag hinner med alla.

Lev och må
Britt-Inger
1 kommentar: