söndag 10 februari 2013

Vinterbad och grus i ledningarna

Vaknade i morse vid 06 och frös, det hade gått en säkring. Vid -26 kyler huset ur hyfsat fort. Burr sa Kasper när han såg en naken häst, inge roligt med sånt. Nu löste det sig bra för min del Roger gick upp och eldade. Tack min vän för den värmen. Vi städa sen ihop och begav oss hemåt. Jag längtade efter att få ta mig en varm dusch.

När vi kom hem så var det dags igen för det förb...de gruset i vattenledningarna så inte blev det någon dusch. Som tur är så har vi i alla fall vatten den här gången så vi kan koka kaffe. Nu får de komma hit och fixa till det så här kan vi inte ha det. I morgon är det jobb igen med full rulle och raka rör.

Jag har försökt påbörja att sätta ihop min föreläsning som jag ska ha i Göteborg under Vetenskapsfestivalen, men motivationen är puts väck. Ja, ja den kommer väl tillbaka, föreläsningen är inte för än i slutet på april ändå. Men det är ett nytt tema för mig så jag behöver läsa in mg på det.

I går blev jag utmanad av en på fb på vintersimning så håll i hatten nästa vinter ska han komma upp. Eller vi får väl se, jag hoppas han backar ur för jag kan ju inte göra det. Fy så kallt, men vad gör man inte för att visa att man är en sann norrlänning.
Lev och må
Britt-Inger

6 kommentarer:

 1. När jag läser det du skriver är det som godis för mina ögon och dina bilder är som poesi tack. And my exceuse is thath i am a son of a bitch.

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag längtar till nästa års simning ;-))
  Nä, ärligt talat, så önskar jag också att din motpart drar sig ur, jag vill dig verkligen inte så illa som att behöva simma i isvatten!

  SvaraRadera
 3. Tack för inbjudan till din blogg!

  Så härliga vinterbilder!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera