söndag 17 april 2011

Happis IKEA och Jackson tillbaka

I går kväll satt jag nere med tjejerna som undrade när Jackson skulle komma tillbaka och jag förklarade att han vi skulle hämta honom i morgon efter IKEA.
Vi bakade muffins för resan imorgon och de blev mycket goda.
Sen hittade en av tjejerna några glasögon och satte dem på den tålmodige Casper som verkar acceptera det mesta.  Jag vet inte om han är hundra bekväm i glasögonen, men han verkar posera efter bästa förmåga.


Här har han fått på sig ett par nya som skalmen har lossnat på så han fick lite assistans inför poseringen.På morgonen gjorde jag mackor, blandade saft och packade ner muffins tillsammans med lite muggar och servetter. In med alla i bilen, iväg och tanka, hämta Linda och Teo och iväg bar det. Ibland kan man undra vad man ger sig in på. Pust. Men när vi väl hade kommit oss iväg så gick det mesta bra. Vi stannade på en parkering och åt vår medhavda picknick och höll på att frysa ihjäl, så det blev en snabb måltid kan man säga. 
Teo valde att ta sig en tupplur på vägen upp, vilket var tur eftersom IKEA tar på krafterna.


 Väl upp på IKEA så blev det som det brukar bli, man handlar för mycket, för fort och ut kommer man alltid med doftljus av någon anledning. Men innan dess så åt vi en dagens på restaurangen.

Glass i efterrätt är aldrig fel

Sen måste jag säga att jag känner igen Linda, Peter och Jimmy i mycket när det gäller Teo. Han pratar hur mycket som helst (Linda) men har ett eget språk med egna ord ibland (Peter) han har många idéer och kan vara ganska tjurig (Jimmy) till exempel så vägrar han ta av sig jackan och mössan på nya ställen, vilket Jimmy gjorde exakt likadant. Så han hade på sig jackan och mössan från det vi åkte till IKEA tills han kom hem igen. Sen är han en glad, snäll aktiv liten skit, vilket verkligen är en kombination av alla tre.

På vägen tillbaka åkte vi förbi och hämtade upp Jackson, till allas stora glädje, det blev en krigsdans utan dess like när vi kom tillbaka hit. Vi packade ur bilen och sen tog jag hundarna på en lång promenad, jag vet inte vem som var i störst behov av den, jag eller hundarna. När vi gick förbi en av ängarna hoppade två rådjur iväg in i skogen, hundarna blev genast alerta men glömde ganska snabbt av dem och fortsatte att ägna sig åt att läsa dagnyheterna på marken.

Jacksons första utställning
Carro och Jacks Sparrow i Skellefteå den 16 april 2011
Jackson kanske inte sopade mattan med alla men han har potential och kommer så småningom att sopa mattan med alla.


1 kommentar:

  1. Hej!
    Det är 12:an som gör hönorna, jag beställde tuppen och fick den nån dag senare eftersom de egentligen tillverkade dom förra året. Där kan man köpa dom.

    SvaraRadera