onsdag 27 april 2011

Stugsittardag igen

Det blev en stugsittardag igen eftersom dekodern för tv har pajjat så Roger tväråkte ner till Skellefteå för att hämta en ny. Jag valde också att stanna här så jag kunde göra färdigt mina skolarbeten som släpar lite. Jag gjorde en hel del av det igår men hann inte helt klart, så det passade mig bra med en stugsittardag till.

Igår var Roger ute på egna äventyr med grannen och sänkte skotern uppe vid Tjallas, tur han hade rep med sig annars hade de nog fått lämna skotern och hämta den med helikopter. Det första grannen gjorde var att ta fram mobiltelefonen och fota, eller han trodde han fotade men han filmade.Man kan säga att det kanske fanns med en del tur i bärgningen, för hade kommit in vatten på fel ställe hade skotern nog inte transporterat herr Hedström hem utan strejkat och stannat kvar på Tjallas.

Jackson funderade hårt i morse när vi inte gav oss iväg och sprang fram och tillbaka, tills han insåg att vi skulle inte ut idag heller. Då letade han upp en boll som han la sin energi på.

När han inte ägnar sig åt bollen så trakaserar han Bamse som har lite för stort tålamod med honom. Han hänger i strupen på honom och biter honom i tassarna och benen, till Caper anser att nu får det vara nog och går in och säger till Jackson, då ger han sig på bollen igen.


Casper han är en livsnjutare så han letar upp solen och där lägger han sig och njuter av värmen, förutom då han måste gå in och fostra Jackson som stör husfriden med att bråka med Bamse.


Bamse å andra sidan lägger sig nedanför mina fötter ifall jag ska åta något, det kan ju bli nåt nedfall och det vill han absolut inte missa.


Just nu har Jackson fallit omkull bredvid mig och somnat, hur man nu kan sova med alla tassarna i luften. Han har fortfarande som en av och på knapp, det är antingen full rulle eller så faller han omkull och sover någonstans.


Här är orsaken till varför Bamse ligger nedanför mina fötter jag ska inmundiga ett stycke Ben and Jerry´s glass. Mums mums. så gott. Sen ska jag ägna mig åt det sista på mina skoluppgifter, så jag blir klar innan Roger ringer. Jag har nämligen bett honom att ringa när han har ca en timme kvar att köra och då har jag tänkt att gå honom till mötes, så vi får oss en riktig promenad. Men nu blir det glass.

1 kommentar:

  1. Sv. Oj va jobbigt det låter med snö nu! Vi har sådan underbar vår nu :)
    Du är välkommen åter

    SvaraRadera