måndag 18 april 2011

Soligt men blåsigt

I morse tog jag en promenad med hundarna och jag lovar att det är en himla tur jag har låg tyngdpunkta annars hade jag blåst bort. Vi gick Bergnäs rundan (jag ska mäta den turen nån dag, tror jag) och ute på 363;an fick jag gå framåtlutad för att inte blåsa omkull, snacka om blåst, man kan ju nästan tro att vi bor i södra delen av landet istället för här upp. Casper och Jackson gick i lä bakom mig, smarta hundar, Bamse såg mest lidande ut. När vi sedan svängde in i byn och kom på grusvägen blev det lite lugnare, där får man lite skydd av träden och husen. Men där tyckte den gamle (Bamse) att det fick vara nog, han pallnitade och vägrade gå längre. Så resten av promenaden blev en kamp mellan mig och Bamse om vi skulle gå framåt eller stå och lukta på blommorna (gruset och gräset) som någon j*vla tjuren Ferdinand. Jag vet inte riktigt vem som vann kampen, men på sätt och vis var det nog jag för vi kom oss tillbaka dock var jag något lam i armarna efter denna batalj. Men i fortsättningen tror jag att den gamle mannen får stanna hemma när vi tar långsvängar, för det hela handlade nog mest om att han inte riktigt orkade med att gå så långt. men han är då för stor och tung att bära på (ca 35kg) speciellt som han inte skulle vara så samarbetsvillig skulle jag tro.

Efter promenaden tog jag hand om alla saker som vi inhandlade på IKEA igår, en del saker kom jag inte ens ihåg att jag köpt. Men det är som vanligt, det är lite av julafton att packa upp IKEA kassarna. Fast LInda råkade ut för att Teo packade ner i hennes vagn och hon upptäckte inte det för än hon hade betalat och börjat packa ner i kassen. Ha ha ha han köpte ett helt set med fingerdockor, som han hade mycket roligt med i bilen. Hon får passa sig,han kan bli dyr i drift det lilla livet.
Sen var det dags för tvätten, hur mycket tvätt kan det bli för två personer, hur mycket som helst verkar det. Fast jag måste nog erkänna att Roger inte är den som är den största orsaken till tvätten. Men ändå. Så just nu väntar jag på att maskinen ska bli klar så jag får hänga alla kläder, så vi får med oss rena kläder när vi åker till fjälls på onsdag eftermiddag. Oj oj oj vad jag längtar att bli ledig och nu är det snart dags.

I efter middag ska jag åka till Skellefteå till tandläkaren och antingen rotfylla eller dra en tand, vi får se vad et blir.

1 kommentar:

  1. Ja jisses vad det blåser! Hoppas SMHI har fel ang vädret, för jag vill också ha värme...utan blåst!

    SvaraRadera