tisdag 5 april 2011

Teo räcker ut tungan och rymmande hundar

Idag lämnade jag Teo på dagis och Linda och Jonas hämtade honom. Vi har verkligen haft två riktigt fina dagar med honom. Han är så myyysig. Han pratar hela tiden och säger efter det man säger. Dessutom så kör han bil med allt som finns, så som diskställ, stolar, pottan eller vad som finns till hands. Morfar har också lärt honom nya ofog, så som att räcka ut tungan. Kanske inte nåt som föräldrarna direkt uppskattar, men han var attan så söt när han gjorde det.


Sen har slagugglan varit synlig här på kvällarna, så jag gick ut för att försöka hitta igen den och fota den. Men så klart såg jag den aldrig, utan fångade istället denna magiska himmel.


Men skam den som ger sig så småningom kommer jag nog få slagugglan på bild.
Idag har det varit ett fantastiskt väder, så vi har tillbringat en stor del av dagen ute. Vi har fikat och försökt att den provisoriska hundgården att bli mindre rymningsvänlig. Vad ska jag säga, vi lyckades inte speciellt bra, så projektet att göra hundgården mindre rymningsvänlig får nog fortsätta i morgon igen. Jackson trivs verkligen där, han och Pache har tillbringat nästan hela dagen där idag. Casper har varit där en sväng också, det är han och Pache som är de största rymmarna, Jackson har smiter bara ut om han tror att jag är på väg någon annanstans.


Här har han klämt in sig mellan skålen och grunden och sover.


Pache och Jackson

Casper och Pache

Jackson vilar ut efter en lång kamp med rävskinnet

1 kommentar:

  1. Här var'e bara sötnosar, både två- och fyrbenta! :-)

    SvaraRadera