onsdag 13 juli 2011

Regnet som blev och valpar

I förgår satt jag och önskade att det skulle komma ett ordentligt åskväder eller i alla fall en ordentlig regnskur. Men blev det så, nej då. Himmelen blev helt grå av regnmoln som lovade en ordentlig skur. Jag var helt säker på att det skulle komma, jag kände mig så där upprymd som jag bli inför ett riktigt åskväder, man ack vad jag bedrog mig. Himmelen bara lovade och lovade, men höll inte, det lilla regn som kom hann jag inte ens ut i, än mindre lyckades jag bli blöt av det. Så jag får fortsätta leva på hoppet. Men sen igår brakade det lös med både regn och åska, ett mycket förlösande regn måste jag säga. Lokalt kom det även hagel. Men när regnet försvann upptäckte jag att strömmen och nätet var borta. Strömmen kom tillbaka ganska snabbt men nätet är forfarande borta. Så nu är det dongel som gäller igen.

Igår gjorde jag nästan klart hundkojan, väntar fortfarande på att hundnätet ska komma. Idag ska jag in till Vindlen och köpa färg till den och börja måla den. I eftermiddag ska jag köra och möta upp Carro som ska ha Jackson tills på måndag. Så länge har han inte varit ifrån oss sen han kom till oss när han var nio veckor. Jag kan tänka att det kommer bli riktigt tomt och konstigt.

Carro och Maritas valpar är ute på blocket till försäljning Valparna, så söta. Dessutom så har Maritas tik Maya fått sina valpar, sju stycken !!!!???? Vilket hundliv, men söt är de.


Maya och sina sju.

Så är det någon som är intresserad av en Jack Russell valp så vet jag av några =)) Ring 0730 362748

3 kommentarer:

  1. Förlåt, det var inte meningen att det skulle gå så hårt åt er i Bergnäs... ;-)
    Det är då aldrig lagom...Kan det bero på att jag var så excalterad av dansen????
    PS Söta valpar....synd att jag inte kan ta nån :-(

    SvaraRadera
  2. Jag blir alldeles sjuk när jag ser valparna. Ärligt så har jag inte råd att köpa hund MEN hela jag värker av längtan att ha en hund. Lyckliga dig med alla dessa hundar. Hoppas att alla mår bra.

    SvaraRadera