torsdag 28 juli 2011

Sverigedemokraterna och morgonluft

Terrordåden i Norge kan bli en av Jimmie Åkessons och Sverigedemokraternas tuffaste utmaningar. Det menar statsvetare som SvD talat med. Åkesson medger att debatten kan innebära problem för partiet. ?Våra politiska motståndare vädrar morgonluft och det är klart att det ställer till problem för oss, säger han.

Sverigedemokraterna blir alltmer politiskt korrekta för varje dag som går. Nu hävdar Jimmie Åkesson att han inte håller med Erik Hellborns utsaga om att terrordådet i Norge beror på den ökade andelen muslimska invandrare och flyktingar som finns i Skandinavien, men där kniper Åkesson ögonen alltför hårt. Hellborns åsikter delas nämligen av merparten av de Sverigedemokratiska medlemmarna. Allt ont skylls nämligen på ”massinvandringen. Läs mer av artikeln här

Vad kan man säga om detta då??? Ja, morgonluft är aldrig fel, klar, lite kall, ny, fräsch och sen ger den mersmak för resten av dagen. Så varför inte det är ju bara att supa in den nya klara luften som verkar vara i antågande. Jag gillar mornarna mer och mer fast jag är sjukt morgontrött så är morognluften det som faller mig på läppen i alla fall.
Njut av morgonluften

1 kommentar:

  1. Sverigedemokraterna borde försöka tänka lite innan dem uttalar sig, för det blir oftast bara skit av allt!

    Dem kunde lika gärna skyllt på torsken.. :/

    SvaraRadera